duminică, 26 septembrie 2010

Model de Scrisoare de Recomandare

S.C. Bere Piatra Neamt S.A. Piatra Neamt, Str. Izvorul, Nr. 45 Tel. 0251 58 38 66, Fax 58 38 68 www.bereneamtsa.ro

RECOMANDARE

Domnul Marian Petrescu a ocupat postul de Associate Manager in cadrul firmei noastre in perioada 15 aprilie 1997- 20 septembrie 2005, contribuind la mentinerea si dezvoltarea activitatii organizatiei.

Prinre responsabilitatile domnului Marian Petrescu se numarau conceperea strategiilor de comunicare si marketing, evaluarea periodica a activitatilor firmei, interventia in situatiile de urgenta si propunerea unor programe pentru atragerea simpatiei comunitatii si angajatilor. Domnul Marian Petrescu a dovedit tact si perseverenta in rezolvarea unor probleme de markeing mai vechi ale firmei si a contribuit in mare masura la crearea unui mediu intern unit si solid. Domnul Marian Petrescu a valorificat toate cunostintele sale dobandite in strainatate pentru a aduce Bere Craiova intre primii trei producatori de din tara.

Domnul Marian Petrescu si-a intrerupt activitatea in cadrul firmei noastre la data de 20 septembrie 2005 ca urmare a propriei sale decizii, cautand un post de conducere mai inalt si intr-un alt domeniu pentru a-si putea valorifica la maximum resursele creative.

Suntem siguri ca domnul Marian Petrescu isi va dovedi abilitatile si devotamentul si fata de dumneavoastra, aducandu-si aportul la evolutia organizatiei dumneavoastra.

Director executiv, Stefan Anghelescu.

Un comentariu:

  1. nu ai pus un model ci indicatii privitoare la completare.

    cat priveste recomandarea ta este un pic cam subtire.

    RăspundețiȘtergere