joi, 27 martie 2014

Cea mai bună firmă de Web Design, Creare Site, SEO şi realizare magazin online din România.

De curând, un fost coleg din liceu, şi-a înfiinţat o firmă în domeniul IT. (Web Design, SEO, Realizare Magazin Online, Creare Site, Înregistrare Domenii şi Găzduire Web) Am fost destul de curios să văd ce pune el la bătaie şi după ce m-am lămurit, am fost profund impresionat.

Site-ul arată excelent de bine, iar în prim plan se referă la creare site. Restul serviciilor, sunt şi ele importante, doar că nu sunt atât de solicitate. În schimb, realizarea unui magazin online, se apropie de nivelul site-urilor web de prezentare.
Firmele din România care vând sau furnizează produse, sunt „dependente” de astfel de site-uri WEB. (magazine online) E greu să-ţi imaginezi o firmă fără un site WEB, pentru că Internetul a devenit din ce în ce mai utilizat şi s-a dezvoltat accelerat în ultimii 10 ani.

Sunt din ce în ce mai mulţi utilizatori de Internet şi aceştia caută informaţii pe Internet prin intermediul Google, Bing, Yahoo Search sau prin intermediul reţelelor de socializare. Evident, releţele de socializare nu sunt atât de relevante precum motoarele de căutare... Chiar dacă unele dispun de un formular pentru o oferi informaţii utilizatotorului. Facebook a lansat Graph Search, dar nu este de folos decât pentru cei care caută informaţii specifice reţelei de socializare Faceobook.

Web Design-ul este un element important pentru un site WEB. Aspectul unui site web poate determina clientul ca din prima vedere, să colaboreze cu dumneavoastră. Profesionalismul este din ce în ce mai căutat, iar firma WebFrog oferă cele mai înalte standarde de a realiza un proiect WEB.

SEO (search engine optimizatiom) este un factor important pentru site-urile WEB care sunt indexate în motoarele de căutare. Nu numai că aduce trafic relevant şi organic pe site-ul tău, dar îţi şi promovează afacerea, iar cifrele de profit cresc accelerat.

Magazinele online sunt importante în special pentru comenzi. Este mult mai uşor să faci o comandă online. Avantajele sunt POZITIVE, poţi plăti online cu cardul, poţi comanda produsul acasă, cu plată prin ramburs. Este disponibil non-stop şi comenzile pot fi preluate în cel mai scurt timp.

WebFrog pune la dispoziţie înregistrarea domeniilor şi înregistrarea de găzduire web prin parteneriatul cu Claus Web. Claus Web este o firmă care se ocupă cu astfel de caracteristici şi este printre cea mai competentă firmă din România. Ba chiar a intrat în istoria hostingului pentră că este prima firmă de hosting din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu